Verzenden

 1. Levertijd
  Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te verzenden. U mag de bestelde producten binnen 5 werkdagen verwachten.
 2. Verzendkosten
  Kinderwagens kunnen enkel worden opgehaald in onze showroom in Katwijk. Alle overige producten worden verzonden tegen kleine vergoeding van € 4,95 incl. BTW per bestelling.
 3. Vervoerder
  Bestellingen worden verzonden met de gerenommeerde pakketbezorgers PostNL & DHL. 
 4. Traceren
  Zodra wij uw bestelling hebben verstuurd ontvangt u per email van ons een track&trace code van de vervoerder. Hiermee kunt u uw verzending online blijven volgen.
 5. Aflevering
  Voor het ontvangen van onze pakketten is geen handtekening benodigd.
 6. Afleveradres
  Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan uw factuuradres te laten bezorgen (bijvoorbeeld op een werkadres). Bij het invullen van uw NAW-gegevens, kunt u dit apart aangeven.

Retourneren

 1. Afkoelingsperiode
  30 Dagen bedenktijd
  Na ontvangst van uw bestelling kunt u binnen een termijn van 30 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden aan ons retourneren, mits de producten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeren. Speciaal bestelde producten worden niet uitgezonderd. De termijn van 30 dagen gaat in op het moment dat alle producten van uw bestelling door u of een door u aangewezen derde zijn ontvangen. Ongebruikte producten dient u op eigen kosten te retourneren aan Kinderkoets.
 2. Transportschade
  Indien uw bestelling tijdens het transport schade heeft opgelopen, dan verzoeken wij u vriendelijk om hier binnen 3 werkdagen melding van te maken middels een email aan: info@kinderkoets.nl.
  Wij verzoeken u om in de email een foto mee te sturen van zowel de verpakking als van het product.
 3. Retourprocedure
  Voldoet uw product niet aan uw verwachting? Dan kunt u deze uiteraard naar ons retourneren. Wij verzoeken u ons een email te sturen naar info@kinderkoets.nl met de volgende gegevens:

  Ordernummer
  Om welk product het gaat.
  Wat het precieze probleem is.

 4. Kosten retourneren
  Kinderkoets  streeft ernaar om het orderbedrag van de retourzending binnen 3 werkdagen na ontbinding van de koop naar uw bankrekening overgemaakt te hebben. Dit geldt alleen voor ongebruikte producten. De kosten die de koper maakt voor het retourneren van defecte producten (indien de koper een factuur kan weerleggen) worden gerestitueerd door Kinderkoets. De kosten die de koper maakt voor het restitueren van niet gebruikte artikelen zijn op eigen rekening van de koper en kunnen niet worden terugverlangd van Kinderkoets.
 5. Herroepingsrecht
  Download hier het retoursformulier.